WeLcOmE

▄ █ ▄ █ ▄ █ ▄MÜŝįк is My Life▄ █ ▄ █ ▄ █ ▄

vineri, 1 aprilie 2011

sTaR sTOrY

~!Beyoncé Knowles!~
             Beyoncé Gissele Knowles este o cantareata de muzica R&B,nascuta in Houstn,Texas,Matthew Knowles si Tina Beyonce Knowles.Beyoncé are si o sora,Solange.Desi foarte timida,cantareata s-a dedicat muzicii,prima data aparand in formatia Destiny's Child.Membrele trupei au compus melodia Killing Time,care apare ulterior si pe coloana sonora a filmului Men in Black.
Cel mai important album al lui Beyoncé,care a fost recunoscut pe plan international a fost albumul "I am....Sasha Fierce".Produsul conţine două discuri şi a fost lansat în două versiuni, ediţia standard şi ediţia specială („de lux”). Pentru acest album solista a înregistrat aproximativ şaptezeci de cântece, dintre care a ales să includă puţin peste cincisprezece. Prin intermediul acestui material artista şi-a făcut cunoscut alter-ego-ul, Sasha Fierce. Astfel, primul disc al proiectului conţine balade interpretate de Beyoncé, în timp ce ultimul îi este acordat lui Sasha Fierce pentru a-l popula cu înregistrări ritmate.
Albumul contine numeroase melodii cunoscute de catre noi,pe care le-am fredona cat e ziulica de lunga:D;Sa va dau exemple doar!
-Single Ladies
-Sweet Dreams
-If I were a boy
-Halo
-Video phone( a colaborat cu Lady GaGa)
Si ca sa puna colac peste pupaza,s-a maritat cu rapperul Jay Z in anul 2008!
Eu sunt fana Beyoncé,adica,de ce nu ati fi si voi?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu