WeLcOmE

▄ █ ▄ █ ▄ █ ▄MÜŝįк is My Life▄ █ ▄ █ ▄ █ ▄

luni, 18 iunie 2012

Post 1: Summer Cocktail

Cocktailuri de vara
                                       Cu siguranta,atunci cand o prietena vine pe la voi sau,pur si simplu,aveti pofta de ceva racoritor,puteti incerca unele dintre variantele astea sanatoase de shake-uri.Ce aveti de pierdut?

1.Fructe rosii shake
Ai nevoie de : 150 g zmeura,150 g mure,150 g afine,1 l suc de portocale si o lamaie.Spala fructele de padure,rupe-le coditele si fa-le piure cu ajutorul unui blender.Subtiaza piureul cu suc de portocale.

2. Pentru silueta de vis...
Ai nevoie de: 3 portocale,125 ml lapte,1 plic zahar vanilat.Curata portocalele de coaja si desfa-le felii si pune-le in storcatorul de fructe.Dupa ce s-au mixat,amesteca-le cu zaharul vanilat si laptele.Asta da super-cocktail!

3.Shake pentru destindere....
Ai nevoie de : 2 banane,250 g capsune si 200 ml lapte.Curata banana de coaja ,spala capsunele si rupe-le coditele.Pune fructele in blender si apoi amesteca piureul obtinut cu laptele.Poti adauga si 2-3 cuburi de gheata.

               + Daca vrei un desert fresh si dulce,si usor de preparat ,citeste mai jos:

Ce spui de o spuma de capsuni?Caci asta va fi reteta!
Ai nevoie de capsuni si doar ALBUSUL de la ou.Acum,depinde de cat de densa sau cat de "apoasa" vrei sa iasa spuma.Astfel,poti aproxima chiar tu cantitatea de capsuni.Foloseste masura de 3 pumni de capsuni pentru un albus de ou.Speli capsunele,le tai marunt(cam 3 mm cubuletul) sau poti sa le pui in blender.Albusul de ou il pui cu capsunele la mixer,si ,atunci cand vezi spuma,asezi in pahare si tii la frigider 5 minute.Zahar adaugi dupa gust.

            ~POFTA BUNA!~      

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu