WeLcOmE

▄ █ ▄ █ ▄ █ ▄MÜŝįк is My Life▄ █ ▄ █ ▄ █ ▄

joi, 14 aprilie 2011

Ce NU trebuie sa faci atunci cand te inseala iubitul

 Iubitul te insala si nu stii cum sa reactionezi? Iata mai intai ce NU ar trebui sa faci daca afli ca esti inselata! 

Majoritatea femeilor reactioneaza la furie atunci cand afla ca partenerul are o aventura si fac lucruri pe care le regreta mai tarziu. Sfaturile urmatoare te vor impiedica sa faci o greseala care ti-ar putea sabota decizia de mai tarziu in privinta relatiei tale. 

Nu-l ierta si nu-l parasi – inca! 

Pana sa iei decizia finala de a-ti parasi partenerul sau de a-l ierta, acum e momentul sa supraveghezi situatia indeaproape. Iti va fi mai usor sa faci asta daca locuiti amandoi sub acelasi acoperis. Daca-l dai afara sau il parasesti, iti va fi foarte greu sa afli ce face, si vei ajunge sa angajezi un detectiv. Atata timp cat sunteti inca impreuna, poti sa pui o limita aventurii lui si sa aduni fapte atat de necesare. 

Exista o multime de lucruri ce trebuie stiute despre situatie inainte de a putea lua o decizie inteligenta despre ce sa faci. Continua monitorizarea activitatilor partenerului tau, atitudinea, frecventa intalnirilor cu iubita lui, precum si orice alte detalii referitoare la aventura lui. Scrie totul intr-un jurnal pentru o utilizare viitoare. De asemenea, trebuie avut in vedere faptul ca, atata timp cat el este inca acolo, aveti o sansa de a indrepta lucrurile. 

Nu spune tuturor despre infidelitatea lui 

Este normal sa vrei sa vorbesti cu cineva despre aventura sotului tau, sau sa aduni prietenii si familia de partea ta. Dar fii foarte precauta in privinta persoanelor carora le spui! Prietena de sex feminin in care ai incredere s-ar putea dovedi a fi „cealalta femeie". 

Sa-i spui unui prieten de sex masculin despre aventura iubitului tau ar putea complica situatia. Exista barbati care profita de femei atunci cand acestea sunt intr-o situatie vulnerabila. Poti sa nu obtii rezultatele dorite daca le spui prietenilor iubitului tau sau familiilor voastre. Ei ar putea sa nu te ia in serios sau pot minti, fabrica scuze pentru el, sa-i tina partea sau sa-l avertizeze pentru a-si acoperi mai bine urmele. 

Confidentele foarte personale adresate familiei si prietenilor se pot intoarce in cele din urma impotriva ta. Elefantii nu sunt singurii care nu pot uita! Unii oameni au tendinta de a-si aminti evenimente neplacute mult timp dupa ce au fost rezolvate. Daca tu si sotul tau decideti sa va impacati, ei ar putea ramane ostili fata de el pentru ce ti-a facut tie. 

Nu-i ignora aventura si nu te preface ca nu se intampla nimic 

Negarea inrautateste problemele. Oricat de traumatizanta ar fi vestea ca iubitul/ sotul te insala, trebuie sa faci fata situatiei. Ignorarea infidelitatii lui ii da unda verde pentru a continua. Pretinzand ca nu se intampla nimic, el va avea impresia ca are aprobarea ta tacuta. 

La un moment dat va trebui sa-ti informezi partenerul ca stii despre aventura lui si sa-i spui clar ca doresti sa se opreasca. Cu cat il confrunti mai devreme despre aventura lui, cu atat mai bine. Cu cat astepti mai mult, cu atat el va deveni mai atasat de cealalta femeie si cu atat mai greu va fi sa va refaceti relatia. 

Nu-l confrunta fara Dovada, Plan si Scop 

Majoritatea expertilor sunt de acord ca barbatul care insala trebuie confruntat. Dar trebuie sa ai un plan. Alege data si locul cu atentie astfel incat sa puteti discuta pe indelete, fara intrerupere. Nu-l intreba daca te-a inselat. Trisorii mint intotdeauna. Prezinta-i probele pe care le-ai adunat si dovedeste-i ca are o aventura - nume, date, locuri, absente, apeluri telefonice, dovezi fizice etc. 

Apoi pune-l cateva intrebari despre aventura lui: de ce a facut-o, cum a inceput, de cat timp se intampla, ce simte pentru cealalta femeie, ce intentioneaza sa faca acum ca stii. Asculta-i cu atentie raspunsurile astfel incat sa poti evalua cu exactitate situatia. Apoi vei putea sa iei o decizie inteleapta cu privire la desfasurarea lucrurilor. 

Nu-ti confrunta iubitul fara dovada infidelitatii sale. Acest lucru ar fi o pierdere colosala de timp. 

Nu-ti cheltui timpul si energia cu cealalta femeie 

Unul dintre cele mai rele lucruri pe care le poti face este sa devii obsedata de cealalta femeie. E normal sa fii curioasa, dar introducandu-i numele in conversatie o pune pe ea in lumina reflectoarelor, in locul problemelor reale ale relatiei voastre. 

Nu te umili sunand-o sau confruntand-o! Ea nu este obligata sa te asculte pe tine. Criticand-o sau agresand-o va face ca sotul tau sa-i ia ei apararea, deoarece tu o transformi pe ea intr-o victima. Uita de cealalta femeie si concentreaza-ti energia si eforturile pe propria relatie, indiferent ca doresti sa o continui sau sa pui punct. 
sursa:
http://relatii.ele.ro/Dragoste/Ipostaze/Ce-nu-trebuie-sa-faci-daca-te-insala-iubitul_--a10988.html

Un comentariu:

  1. Vroiai sa inveti metode de a afla o parola ?
    Viziteaza site-ul meu, daca vrei sa afli parola
    persoanei iubite sa vezi cat de incredere este ea
    sau prietenii tai , afla ce cred despre tine!
    sau alte motive pentru care vrei parola.....
    Pachetul contine informatii pas cu pas, scris, audio si poze.
    http://mmc-system.ro/hackers/home_page.html

    RăspundețiȘtergere