WeLcOmE

▄ █ ▄ █ ▄ █ ▄MÜŝįк is My Life▄ █ ▄ █ ▄ █ ▄

luni, 18 iunie 2012

Post 3: Parfumul lunii

E vara,e cald,e cum vreti voi sa fie...si e si timpul pentru parfumurile care fac lumea din jur sa se indragosteasca de voi!Acesta este nemaipomenitul "Lady Rebel" de la Mango.
Parfumul acesta se bazeaza pe criteriul 3X care este format din "dulce","fructat","fresh".Parfumul este inspirat de stilul rock pe care oricare curajoasa ar trebui sa-l aiba.Eu una am primit cadou unul de Craciun,si unul luna aceasta.Important : este un parfum puternic,si nu il recomand la scoala,pentru ca,noi,ca fete,avem tendinta sa ne imparfumam si uitam ca ce-i mult strica.Un spray din acest parfum este de ajuns.Mirosul persista mult timp,si e perfect pentru o petrecere seara,pentru ca seara va puteti imparfuma cat vreti!
        Compozitia parfumului a fost gandita fruity-floral,provocativa,senzuala si fresh.Puteti simti,daca mirositi cu atentie mirosul de capsuna salbatica si mojito cocktail.Patchouli,zaharul vanilat si petalele de trandafir dau o nota de feminitate si tandrete.Foarte Oriental.Foarte cool.
Il puteti gasi exclusiv in Sephora.Pretul,in medie,este intre 9 si 45 de euro.Depinde,in mare,si de unde il cumparati.Aveti totusi grija cu banii!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu