WeLcOmE

▄ █ ▄ █ ▄ █ ▄MÜŝįк is My Life▄ █ ▄ █ ▄ █ ▄

duminică, 10 aprilie 2011

CiTricE!!!Lemon-power!Pentru orice fel de problema!

-Pentru tenul gras:Trebuie doar sa freci zona cu o lamaie stoarsa!Pulpa de fructe actioneaza ca un peeling intens si improspateaza tenul.Clateste fata cu apa plata,sau foloseste un sapun special de la Plafar.


-Pentru starile de tristete:Baie de citrice care te face sa te simti bine!Ai prea putin timp sa te revigorezi?O baie de portocale te pune inapoi pe picioare!Stoarce 2 portocale in cada de baie.Parfumul te va inviora si te va pune pe picioare,dar te va umple de energie in acelasi timp!IMPORTANT:nu face astfel de bai daca ai rani deschise.Ustura!


-Baia perfecta:INGREDIENTE:2 linguri de smantana batuta,2 linguri de miere,cate un pumn de frunze de roinita si levantica uscata ,coaja de portocala rasa sau maruntita.
Cum procedezi?Pune intr-un vas smantana batuta,mierea si coaja de portocala rasa.Omogenizeaza si "arunca-le" sub jetul de apa.Adauga frunzele de roinita si levantica.


-ZAHAR SI PORTOCALE:poti obtine un scrub pentru corp amestecand
zaharul alb sau brun cu suc de portocale.dupa ce storci portocalele (4-5 la numar) intr-un storcator de fructe,poti amesteca cu zaharul,apoi aplici preparatul pe corp!


-lamaia albeste unghiile:zeama de lamaie face minuni in cazul unghiilor moi si casante.Tot ceea ce trebuie sa faci este sa tii unghiile 10-15 min. intr-un blo cu apa calduta in care ai adaugat cateva felii de lamaie!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu