WeLcOmE

▄ █ ▄ █ ▄ █ ▄MÜŝįк is My Life▄ █ ▄ █ ▄ █ ▄

luni, 25 aprilie 2011

FasHion

Sfaturi de la Irina Schrotter pentru a fi la modă în această vară

Mai mult: Sfaturi de la Irina Schrotter pentru a fi la modă în această vară - Modă | Libertatea.ro 






Renumita creatoare de modă Irina Schrotter a fost prezentă la un eveniment caritabil la Zalău și a dezvăluit câteva din secretele sale. Designerul este de părere că pentru a arăta bine într-o ținută, nu trebuie neapărat să ții cont de modă ci de ceea ce îți stă bine.
Irina Schrotter susține că sunt câteva mici secrete de care ar trebui să țină cont orice femeie care a trecut de vârsta de 30 de ani.

"În primul rând, nu este bine ca, după 30 de ani, să asortaţi pantofii cu poşeta. Adaugă automat zece ani la vârstă. Apoi, dacă ai peste 50 de ani, nu încercaţi să folosiţi tricouri sau maieuri înflorate. Nu fac decât să demonstreze nostalgia după anii tinereţii. De evitat este şi combinarea colierelor voluminoase, cu cerceii mari", a declarat designerul pentruadevărul.ro.

Cât despre tendințele acestei veri, Irina Schrotter spune că se poartă culorile tari și suprapunerile de piese vestimentare.

"Este o vară mai optimistă, în care se poartă culorile foarte puternice, ca fucsia, albastrul electric, portocaliul. Acesta este şi motivul pentru care în colecţia mea de vară 2011 nu folosesc negrul. Este pentru a doua oară în carieră când mi se întâmplă asta. În plus, colecţia mea propune suprapuneri de piese, pentru că femeilor le place să poată combina în cât mai multe feluri hainele din garderobă. Un outfit poate fi cumpus din trei - patru piese suprapuse", a dezvăluit creatoarea de modă.


Mai mult: Sfaturi de la Irina Schrotter pentru a fi la modă în această vară - Modă | Libertatea.ro 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu