WeLcOmE

▄ █ ▄ █ ▄ █ ▄MÜŝįк is My Life▄ █ ▄ █ ▄ █ ▄

luni, 11 aprilie 2011

ZodiacGuRL!

Iata ca avem o noua rubrica la blog!Aceea cu zodiacul!Aici veti vedea (citi) despre zodii,adevaruri generale...ETC-ETC.....Sa incepem!Azi vedem cum saruta fiecare zodie in parte!
~~~BERBEC:Saruturile berbecului nu sunt foarte lungi,dar pasionale,astfel ca partenerul se va simti in al noualea cer primind o astfel de comoara!~~~
Zodia Taur - Horoscop Zilnic zodia TaurTAUR:Saruturile taurului sunt lungi si extrem de senzuale.Taurii nu se grabesc cand e vorba de sarut ci o fac pe indelete-poate pt. a fi siguri ca totul e cu efect!
Zodia Gemeni - Horoscop Zilnic zodia GemeniGEMENI:Saruturile gemenilor sunt scurte si extrem de "vorbarete".De ce?Aveti tendinta de a mai sopti mici replici .Nu prea iti domini partenerul in timpul sarutului:(
Zodia Rac - Horoscop Zilnic zodia RacRAC:Sunteti recunoscuti pentru saruturile voastre tandre si senzuale.Vreti sa faceti partenerul sa se simta bine,uneori insa nu prea reusiti.Nu va mai ganditi la teorie,ci la practica!
Zodia Leu - Horoscop Zilnic zodia LeuLEU:Saruturile leului sunt salbatice ,dar tacute,si in acelasi timp lipsite de inhibitii.Durata lor variaza,dar in general sunt lungi si dau senzatia unui intreg show,combinate cu mici muscaturi.Adevarul este ca leului nu-i place sa sarute de doua ori la fel!
Zodia Fecioara - Horoscop Zilnic zodia FecioaraFECIOARA:Saruturile fecioarei sunt extrem  de delicate:fine,subtile si extrem de senzuale.Astfel de saruturi iti pot da fiori pe sirea spinarii!
Zodia Balanta - Horoscop Zilnic zodia BalantaBALANTA:Celor din zodia balanta le place sa experimenteze,altii sunt putin mai timizi si ii lasa pe parteneri sa se joace cu ei.Tu de ce parte te afli?
Zodia Scorpion - Horoscop Zilnic zodia ScorpionSCORPION:Sarutul scorpionului este profund si pasional.Scirpionii nu se concentreaza prea mult la sarut,ci din contra,sarutul va "suna" ca un fel de anunt pentru ce va urma apoi.
Zodia Sagetator - Horoscop Zilnic zodia SagetatorSAGETATOR:Saruta destul de bine,dar nu e expert in asa ceva!Poate pentru ca nu a avut parte de asa ceva pana acum...Incearca !
Zodia Capricorn - Horoscop Zilnic zodia CapricornCAPRICORN:Sarutul capricornului este indelung si relaxant.De obicei te pierzi in sarut si incerci sa te amornizezi cu partenerul.Nu este genul care domina,ci genul care lasa partenerul sa domine.
Zodia Varsator - Horoscop Zilnic zodia VarsatorVARSATOR:Varsatorului ii place sa sarute cu ochii deschisi.Sarutul varsatorului este umed si foarte salbatic.
Zodia Pesti - Horoscop Zilnic zodia PestiPESTI:Saruturile pestilor sunt senzuale si romantice. De multe ori saruta foarte profund si vor ca sa dureze cat mai mult actul.
SURSA:http://www.zodiace.ro/cum_saruta_fiecare_zodie/cum_saruta_fiecare_zodie.html

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu