WeLcOmE

▄ █ ▄ █ ▄ █ ▄MÜŝįк is My Life▄ █ ▄ █ ▄ █ ▄

duminică, 17 aprilie 2011

BoY'sLOVE

Cum il faci sa se indragosteasca de tine?
 Ai trecut vreodata prin acele momente in care privirea ta se intersecteaza cu "a lui" cauzandu-ti batai intense ale inimii? Poate sa fie cineva de la scoala, facultate, serviciu, mall etc... Trecand peste locul intalnirilor, simti o oarecare atractie pentru acest baiat pe care deja il cunosti si te intrebi daca ar fi posibila o relatie. Te indragostesti, insa iti este un pic teama ca sentimentul sa nu fie reciproc.

Ce trebuie sa faci? Cum il poti determina pe acel baiat "special" pentru tine sa iti acorde atentie si sa se infiripe ceva intre voi?

Iata 4 pasi esentiali pe care sa-i urmezi pentru a-l face sa se indragosteasca de tine :

1. Adopta o tinuta provocatoare si fa tot posibilul sa te observe. Asigura-te ca look-ul tau este bine pus la punct : parul, unghiile, pielea, dintii etc... .

2. Analizeaza-ti partile slabe si incearca sa le retusezi pe cat posibil (de la cele care tin de aspectul fizic pana la limbaj, maniere etc...)

3. Fa-te o experta in conversatiile scurte si fii cu zambetul pe buze in permanenta

- spune lucruri relevante;
- evita barfele;
- focalizeaza-te mai mult pe ascultat;
- acorda atentie totala;
- fa complimente subtile;

4. Fa-l "sa lase garda jos". Elimina presiunea de moment si emotiile fiind cu picioarele pe pamant si adaugand glume de un umor fin. Fii constienta de greselile mici pe care le faci pentru a iesi in evidenta in fata lui si lasa-ti orgoliul la o parte.
sursa:http://forum.famouswhy.ro/index.php?showtopic=309 de unde puteti gasi mai  multe postari about love

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu