WeLcOmE

▄ █ ▄ █ ▄ █ ▄MÜŝįк is My Life▄ █ ▄ █ ▄ █ ▄

duminică, 10 aprilie 2011

MaChiajuL pErFecT

Deci,ti s-a intamplat vreodata sa vrei sa pleci undeva si sa nu stii cum sa te machiezi sa fie bine?Te ajut eu sa gasesti cele mai bune combinatii!

        LA SCOALA
La scoala,lucrurile se complica.Trebuie sa ne machem mai discret,dar totusi avem noi niste probleme!Sa va dau exemplu?
1.Mascara in exces.Ce faceti in acest caz?Puteti sa inlaturati excesul de rimel asezand un servetel intre gene,apoi inchizi ochii.Problema rezolvata!
2.Rujul nu rezista suficient timp.Truc invatat de la o prietena:Inainte de a te da cu ruj,aplica putina pudra pe ele,apoi da-te cu ruj.,indeparteaza excesul cu ajutorul unui servetel,da-te iar cu ruj,apoi striga in gura mare:Super rezistent!
Sa revenim!Deci,cum sa ne machiem la scoala?Simplu!Niste rimel este de ajuns,preferabil unul care sa dea genelor un aspect natural.Efectul de arcuire este obligatoriu!Putin blush este chiar dragut,dar nu in exces.Daca vreti un blush natural,incearca sa dai un impuls de inrosire a obrajilor tai:da-ti o palma pe stangul,apoi pe dreptul,iar acum obrajorii tai sunt cat mai naturali posibil!Daca esti nervoasa,te poti descarca!:))...Pentru buze,folositi un lipgloss incolor sau roz,care sa le dea buzelor un aspect natural.cOoL,corect?

                      

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu