WeLcOmE

▄ █ ▄ █ ▄ █ ▄MÜŝįк is My Life▄ █ ▄ █ ▄ █ ▄

vineri, 20 mai 2011

ZodiacGuRL!

Pentru inceput,cred ca ar trebui sa va multumesc pentru ideile date ,idei referitoare la noile postari ce vor veni!
Acum,sa incepem cu zodiacgurl!Astazi o sa vedem (doar pt baieti,fetele,valea!!!) ce flori sa-i oferi iubitei in functie de zodie!!!


Zodia Berbec
Nascut sub semnul focului, Berbecul este o zodie ce emana curaj si incredere in fortele proprii. Dinamic si plin de energie cotagioasa, cel nascut sub acest semn zodiacal este o persoana care preia conducerea, ia initiativa in toate activitatile inedite si este oricand dornic de aventura, preferand sa calatoreasca mai ales pe teritorii necunoscute.
Florile zodiei Berbec :
Firea entuziasta a Berbecilor se potriveste cu flori in culoriile pasiunii, precum minunatele lalele. Rapitori si plini de energie, Berbecii iubesc gesturile indraznete si apreciaza elementul surpriza.



Zodia Taur
Cu toate ca Taurii sunt recunoscuti pentru indrazneala si seriozitatea lor, exista si o latura romantica, sensibila si calda a personalitatii acestora. Nascuti sub semn de pamant, Taurii sunt foarte realisti, practici si muncitori, dar emana si o afinitate pentru lucrurile frumoase, placerea lucrurilor marunte si rasfat de sine.
Florile zodiei Taur
Potrivite aprecierii pentru frumusetea naturii, florile precum un buchet elegant de crini apeleaza la intreaga gama de simturi a Taurilor. Simbolismul purtat de crini face referire la respectul Taurilor pentru traditie si istorie, iar parfumul si forma delicata sunt reprezentative pentru firea lor romantica si senzuala.


Zodia Gemeni
Cu o capacitate extraordinara de a se adapta, versatili si cu o imaginatie bogata, Gemenii sunt una dintre cele mai creative zodii. Gemenii, asociati cu semnele de aer poseda de obicei o personalitate duala foarte sociabila si jucausa. Sunt foarte expresivi, inteligenti si reprezinta niste prieteni amuzanti si de nadejde.
Florile zodiei Gemeni
Surprinde un nativ al zodiei Gemenilor cu un buchet de trandafiri � flori ce simbolizeaza esenta semnului lor: dragoste si prietenie. Existand intr-o gama variata de culori, trandafirii reusesc sa trimita mesajul corect in functie de acestea. Trandafirii se potrivesc de minune acestei zodii multi-dimensionale si pot exprima prietenie si pasiune, sofisticare si jovialitate.



Zodia Rac
De cele mai multe ori Racul este considerat cel mai emotiv dintre toate zodiile. De aceea nu putem fi surprinsi cand descoperim ca majoritatea romanticilor incurabili sunt Raci. Se spune ca Racii pot fi caracterizati intr-un singur cuvant: sensibilitatea. Alaturi de aceasta, Racul mai este caracterizat de rabdare, calm si este o fire afectiva si sociabila.
Florile Zodiei Rac
Daca oferi flori celor nascuti in zodia Rac, semn de apa, trebuie sa iei in considerare un aranjament floral de flori de camp, precum florile de delfinium. Este o alegere perfecta pentru acest semn de apa. Simbolistica acestor flori face referirela inima mereu deschisa a Racilor, atasamentul si sensibilitatea de care dau dovada fata de cei din jurul lor.



Zodia Leu
Cea mai dominanta, spontana, creativa si extrovertita zodie din zodiac, Leul este foarte generos si sensibil. Leii iubesc sa fie in centrul atentiei, sunt puternici si au mare incredere in fortele proprii.
Florile Zodiei Leu
Pentru Lei trebuie alese niste flori caracteristici care sa se potriveasca cu personalitatea marinimoasa a acestora, precum un buchet de floarea-soarelui. Fiind niste flori mari, cu proportii considerabile simbolizeaza caldura cu referire la spiritul increzator al Leilor.



Zodia Fecioara 
Cu o inclinatie catre detaliu, Fecioarele sunt cunoscute ca fiind meticuloase si pedante. De obicei, persoanele nascute sub acest semn par modeste si timide, sub aceste aparente, ele sunt foarte intelepte si inteleg comportamentul oamenilor din jur.
Florile zodiei Fecioara
Surprinde persoanele aflate sub acest semn de pamant cu un aranjament floral care sa le provoace latura sensibila. Margaretele, sau orice flori sub forma de stea, florile de camp reprezinta un motiv pentru a starni imaginatia Fecioarelor si le vor atinge latura iubitoare de distractie.


Zodia Balanta
Este considerata a fi cea mai dezirabila dintre zodii pentru ca reprezinta perioada anului cand recoltele sunt in rod. Balanta simbolizeaza echilibrul perfect si armonia. Romantice si sarmante, aceste persoane sunt foarte bune la suflet si gentile.
Florile Zodiei Balanta
Cu mici buchetele prinse in manunchi, hortensiile simbolizeaza perfect armonia dintre opuse, o alegere minunata pentru Balante. Reprezentand o sinceritate pura, hortensiile reflecta firea atenta si calda a Balantei. 



Zodia Scorpion
Cea mai puternica dintre zodii, Scorpionul este cunoscut pentru puterea si pasiunea pe care le manifesta. Da dovada de o vointa si o tenacitate iesite din comun, dar pe de alta parte acesti nativi sunt foarte sensibili si emotivi. Atunci cand se simt inspirate, persoanele din acest semn de apa se pot adapta si depasi orice conditii. Exista la Scorpioni predispozitia de a deveni genii.
Florile Zodiei Scorpion
Rasfata pasionatul si senzualul Scorpion cu un buchet bogat de bujori rosii. Cu o forma luxoasa, puternica, de un rosu pasional, bujorii alatura partea romanica a Scorpionilor cu partea puternica. Priviti ca un simbol a norocului si prosperitatii, bujorii complementeaza perfect potentialul acestor nativi.






odia Sagetator
Centaurul este simbolul pentru acest semn zodiacal imbinand un intelect ager cu un fizic puternic si plin de energie. Ambitios, independent si dinamic, Sagetatorul este in mod natural deschis catre nou, calatorii si aventuri. Liber si optimist, Sagetatorul tinde sa aiba parte de mult noroc de-a lungul vietii.
Florile Zodiei Sagetator
Garoafele reprezinta combinatia ideala pentru a caracteriza personalitatea multi-dimensionala a Sagetatorului. Intr-o gama variata de culori garoafele pot comunica multe mesaje de la dragostea la fascinatie, de la intelect la noroc, de la sensibilitate la putere.







odia Capricorn
Responsabil, de incredere, Capricornul este cel mai stabil si mai serios dintre toate zodiile. Astfel nu este de mirare ca este reprezentat de un semn de pamant , cu radacini adanci ce pune mare accent pe stabilitate si securitate. Cu toate ca sunt foarte practici si disciplinati, Capricornii apreciaza frumusetea si cateodata un strop de extravaganta si rasfat.
Florile Zodiei Capricorn
Personalitatea responsabila si de incredere a Capricornilor poate fi simbolizata de violete, flori ce sunt cunoscute ca longevive. Acestea pot reprezenta luxul si opulenta prin petalele in culori roiale si catifelate. Simbolizeaza incredrea si fidelitatea in concordanta cu firea stabila a Capricornului, dar cu un strop de senzualitate si lux.





Zodia Varsator
Nu trebuie sa va lasati pacaliti de aparenta independenta a Varsatorilor. Sub acest strat de autonomie se gaseste o latura sensibila si romantica. Un semn de aer cu un suflet onest, loial si spiritual, Varsatorul este foarte legat de cei din jur si manifesta fidelitate fata de cei pe care ii iubeste. Astfel, cei care se afla in compania Varsatorilor se simt apreciati si se pot bizui pe acestia.
Florile Zodiei Varsator
Orhideele, de o frumusete statica, artistice si gratioase sunt florile cele mai potrivite pentru a fi oferite Varsatorilor. Simbolismul lor reflecta dragostea, legaturile trainice, frumusete si putere si au rezonanta in loialitatea zodiei. Alegeti orhideele roz pentru a atinge latura afectiva a Varsatorilor, pentru a le alimenta romantismul sau optati pentru o orhidee multicolora inchinata sarmului matur.



Zodia Pesti
Pestii sunt cunoscuti ca fiind gentili si rabdatori si inteleg pesoanele din jurul lor. Un semn de apa cu o inima deschisa, spirit generos si compasional, Pestii sunt o companie dezirabila. Datorita starii afective dezvoltate, Pestii sunt condusi de emotii in schimbul ratiunii, de instinct in schimbul intelectului.
Florile Zodiei Pesti
Trimite Pestilor un buchet care sa simbolizeze admiratia si aprecierea, retinand ca personalitatea lor ii face sa se simta neconfortabil cu gesturile marete de afectiune sau cu oferte opulente. Alstroemeria, cunoscuta si ca crinul peruvian este o floarea care ii va incanta pe Pesti. Florile delicate in miniatura capteaza combinatia perfecta de frumusete generoasa si splendoare subtila.






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu