WeLcOmE

▄ █ ▄ █ ▄ █ ▄MÜŝįк is My Life▄ █ ▄ █ ▄ █ ▄

marți, 3 mai 2011

Lifestyle

Maine,poimaine(adica sambata)mergem in excursie cu clasa!Va intrebati:oare ce as putea sa fac in legatura cu asta?
Va rasp. eu (prezenta,aici de fata) la toate intrebarile!

1.Ce sa fac in excursie?
           Paai...vizitezi muzee,esti atent/atenta la indicatiile dirigintei si...:))Bine,sunteti atenti si restu',dar va mai si distrati!Spre exemplu,va alegeti partenerul,adica cu cine stati in autocar,si lasati activitatile sa curga de la sine!Nici sa spargeti robinetu',da,ma rog..:D

2.Exmeple de activitati in autocar?
            Ce intrebare...Va aduceti mp3-ul si ascultati muzica la casti,jucati carti,faceti integrame,jucati monopoly,vorbiti despre...ce vreti!Ultimele barfe sunt mereu bine-venite!

3.Exemple de activitati cand stationam intr-un parc?
           Va luati o minge,sau reviste si le cititi.Cu mingea trebuie sa va jucati ceva,mai simplu,ca sa nu loviti lumea din jur.Sre exmplu,dati pase,jucati volei controlat,etc.

4.Cum imi aleg partenera/partenerul?
             Incercati sa alegeti pe cineva cu care va intelegeti foarte bine,cu care sa nu va certati,preferabil  prietenul/preietena cel/cea mai bun/buna.

5.Ce imi iau in excursie?
           In primul rand,sa nu va luati lucruri inutile,pe care sa le carati dupa voi,pentru ca nu aveti ce face.Luati-va lucruri super-utile.Cum ar fi sticla cu apa(preferabil una de 2,5 l,ca sa nu vi se faca sete pe drum,si sa nu se termine repede),sandwich-urile sunt bine-venite,mp3-ul sau ma rog,telefonul cu castile,integramele,cartile de joc,si ce va mai trece prin cap ca ar fi util.Ati putea sa va luati aparatul foto,trebuie sa faceti  poze de gruuup...etc.


6.Cand este excursia?
               Excursia noastra,dragii mei se realizeaza sambata,07.05.2011,ora 7:25 AM,trebuie sa fim in fata la episcopie,ne intalnim cu d-na diriginta,si ,pornim la drum.baby!Double G,sa nu uiti de playlist!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu