WeLcOmE

▄ █ ▄ █ ▄ █ ▄MÜŝįк is My Life▄ █ ▄ █ ▄ █ ▄

vineri, 20 mai 2011

BoY'sLOVE

Fit for date!(~idei pt. intalnire~)
Exista trei momente extreme in care ne gandim serios cu ce ne imbracam: interviul pentru un job, first date si prima intalnire cu parintii lui. Vestimentatia de la prima intalnire ne da foarte mari batai de cap pentru ca nu il cunosti pe celalalt suficient de bine incat sa stii ce l-ar putea atrage. Vrei sa arati fabulos, dar fara sa fii obraznica, sa arati chic, dar nu ieftin. Adauga acestei probleme si faptul ca nu vei stii unde veti merge si vei gasi raspunsul pentru situatiile femeilor care stau acasa, in fata televizorului, incaltate in papucii lor de casa si mancand extrem de multe batoane de ciocolata. Dar sa trecem peste cateva reguli de baza legate de felul in care ne imbracam la prima intalnire si sa incercam sa presupunem anumite lucruri.


First Date
Ai vreo idee despre locatie?

Daca poti, incearca sa afli de la partenerul tau unde veti merge, dar nu exagera cu intrebarile. Ai putea lasa impresia ca esti o persoana care controleaza totul. Aceasta discutie va ajuta cu siguranta. Un sfat... intotdeauna este mult mai bine sa fii putin mai imbracata. E posibil ca unele dintre noi sa fii ajuns in tribuna la un meci sau la curse nocturne, intr-o rochie mult prea subtire, buna pentru o plimbare in parc.



Filme bune pentru intalniri la domiciliu
Daca esti inca la primele intalniri cu partenerul tau, incearca sa eviti dramele, filmele de actiune, sangeroase, sau filmele de-un romantism trist (sa nu incepi sa plangi atat de repede, ca s-ar putea sa-l sperii). Incearca sa inviorezi atmosfera cu o comedie romantica. El se va desfata cu partea haioasa din film, iar tu vei fi fericita datorita happy-ending-ului.



Pantofii : comozi vs. Sexy



Afla daca vei avea de mers, si daca vei avea, cat de mult. Daca tipul este genul pasionat de sala sau alte sporturi, mai bine dubleaza sau tripleaza distanta si poate asa te vei apropia de adevar. Foloseste-te de estimarea ta pentru a-ti alege pantofii potriviti si daca nu ai incredere mai bine iti iei in geanta altii mult mai confortabili.



Little Black Dress

First DateDaca vei lua o cina clasica intr-un loc 
creat special sa impresioneze femeile la prima intalnire, alegerea este simpla. Nu exista niciun inlocuitor mai bun pentru rochia neagra (de altafel cunoscuta in moda si ca LBD). Este echivalentul clasicului costum gri inchis al barbatilor. Daca nu ai un asemenea articol “must have” ai purea sa dai o tura prin magazine si sa-ti alegi modelul care ti se potriveste cel mai bine (rochii negre se gasesc peste tot). Adauga o geanta plic potrivita si esti gata. Pentru un plus de feminitate, rochia ta neagra ar trebui sa fie de lungime medie, dar trecand peste asta, cea in care te simti tu cel mai bine e cea mai potrivita.



Rochia neagra a fost cea pe care a purtat-o Audrey Hepburn in marea parte a scenelor din "Breakfast at Tiffany's, si nu exista niciun motiv pentru care tu sa nu o porti la petreceri, prime intalniri si in orice moment in care doresti sa te imbraci clasic.



Purtand diverse bijuterii, aceasta rochie poate fi purtata si la serviciu, in timpului unui pranz in parc, la cumparaturi cu fetele sau in club.



Prima intalnire: la cafea, in timpul zilei
Daca partenerul tau a considerat ca este necesar sa-si bea cafeaua de dimineata, atunci te poti imbraca mai casual. In acest caz nu conteaza atat de mult cum te imbraci (atata timp cat vestimentatia ta este curata si asortata), pentru ca stii deja ca tipul este putin agitat sau oarecum neinteresat.



Exista de multe ori o legatura intre locul in care el decide sa mergeti si asteptarile in ceea ce priveste relatia voastra. Astfel, barbatii care tin strans de portofel sau cei care nu sunt siguri ca isi doresc aceasta intalnire vor alege scenariul unei intalniri in timpul zilei pentru ca e mai simplu si mai ieftin. Se expun fara sa investeasca. Tipii draguti, dar si cei timizi, vor alege acest gen de intalnire fiindca e lipsita de complicatii, dramatism sau mult prea mult romantism. Acestia ori vor cauta in permannta subiecte de discutie, ori vor astepta linistiti sa-i mai cauti. Aceia care tin la banii lor mai mult decat la orice vor astepta sa-ti platesti singura cafeaua, in timp ce barbatii care fug de obligatii iti vor spune ca te vor suna, dar n-o vor face.



Ca tot veni vorba despre platitul cafelei, in ziua de azi multe dintre noi sunt feministe convinse si prefera sa-si plateasca singure consumatia pentru a evidentia faptul ca sunt independente. Dar totusi, cele care adera la aceasta plotitica sunt mai putin libere decat cele care accepta sa li se plateasca, pentru ca vor ajunge sa aibe mai putin bani. In urma unui studiu s-a dovedit faptul ca femeile castiga 60% din cat castiga un barbat si de aceea, pana in momentul in care vom fi platiti in mod egal, normal ar fi ca barbatii sa ne plateasca consumatia.

Exista o idee stupida (de multe pri nespusa, de multe ori asumata) cum ca, daca el va plateste la prima intalnire, normal ar fi sa mergeti impreuna acasa si sa ii oferiti o noapte incendiara... Din punctul meu de vedere ar trebui sa uitati toate aceeste tampenii si sa iesiti cu barbati care sunt in stare sa va cumpere o cafea sau sa va plateasca cina, mai ales in situatia in care va doriti o relatie serioasa. In cazul in care veti dori sa faceti un imprumut trebuie sa va asigurati ca si cel de langa voi e capabil sa contribuie la returnarea acestuia si nu cred ca persoana potrivita ar fi aceea care nu e in stare sa dea 8 lei pe o cafea.

In orice caz, cel mai bine e sa aveti la voi bani, pentru ca nu se stie niciodata cu cine veti sta de vorba. Macar bani de taxi...



Intalniri la meciuri sportive



Jeansi, sapca, bluza sau pulover, nimic prea sexy, nimic care nu poate fi spalat (in cazul in care varsati bere pe haine sau va asezati intr-o guma de mestecat).





Factorul cheie: Nu va imbracti prea sexy



Este tentant sa ne imbracam ca modele din revistele de moda, dar la lumina zilei sau cea a unei lumanari, treaba nu va sta intotdeauna cum ne-am fi asteptat. O vestimentatie ''sexy'' se poate transforma fara sa-ti dai seama intr-una ''usuratica''. Arta imbracatului consta in impresionarea partenerului fara sa purtati fuste micro-mini sau topuri cu epunere maxima. Optati sa fiti dragute cand iesiti in public, nu mai evidente decat verdele fosforescent.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu