WeLcOmE

▄ █ ▄ █ ▄ █ ▄MÜŝįк is My Life▄ █ ▄ █ ▄ █ ▄

vineri, 27 aprilie 2012

Lifestyle

                                      PARTY TIPS! CHECK THIS OUT!



Se stie ca atunci cand mergi la un party trebuie sa faci o impresie buna,dar si sa te simti bine!
UItati-va peste sfaturile astea.
           1.E aiurea sa mergi la o petrecere cu o persoana pe care nimeni de acolo nu o cunoaste.Ar arata ciudat,si e si nepoliticos-invitatul surpriza- si s-ar putea sa fie o persoana in plus.
            2.Evita tinutele pompoase sau de seara,incearca haine care te lasa sa te misti pe ringul de dans,dar evita cea mai scurta fusta pe care o ai in garderoba!
           3.Sa incerci sa o lasi mai usor cu fredonatul.Punct.Adica,e OK sa te simti bine si sa dansezi pe melodiile tale preferate.Dar incearca totusi sa nu zbieri o melodie in urechea persoanei de langa tine.
           4.Scopul unei petreceri e sa te distrezi acolo,dar nu face spectacol.Gen,nu te imbata sau nu dansa pe mese.De fapt,nu e deloc cool.In plus,gazda s-ar putea sa primeasca "MICI" reclamatii din partea celor din jur.
            5.Care-i treaba cu flirtul si agatatul la un party?Ideea e ca poti flirta in voie,doar ca nu e DELOC necesar sa iei toti baietii la rand...Fixeaza-te pe unul singur,si comporta-te subtil prin preajma lui.Daca esti indrazneata,il poti invita la dans.
           6.Nu uita sa multumesti atunci cand pleci.Sa complimentezi gazda s.c.l.,astfel vei face o impresie buna,si vei fi invitata si pe viitor! :-bd

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu